VI TAR GÄRNA EMOT DINA SAKER

Till oss kan du lämna dina kläder, möbler, instrument, kastruller, leksaker…ja listan tar aldrig slut. Det du inte ser något värde i ser någon annan som ett fynd. Dessutom blir massor av människor glada över att få hjälp runt om i vår värld som inte har det så bra som vi har det i Sverige.

 

När du rensat förråden hemma och inte vet var du ska göra med sakerna…som du tycker är i för gott skick för att slänga…så kan du åka till Bra&Begagnat. Vi tar gärna emot dina saker så länge de är hela och funktionsdugliga. Vi säger dock nej till att ta emot vitvaror och pianon.

Men vi tar gärna emot mysiga möbler, klassiska kläder, berikande böcker, prygligt porslin, sköna skor, trevlig textil, saker som gör din fritid finare eller varför inte chockera oss med något överraskande övrigt. Vi tar hand om dina saker, tvättar och fixar till dem innan de prismärks och plockas ut i butiken. Du kan känna dig trygg med att vi har omsorg om dina saker, det du lämnar till oss tar vi väl hand om.

Vi ber dig att endast lämna sådant som är helt och intakt och som har ett andrahandsvärde. Får vi in saker som inte går att sälja så får vi ökade omkostnader och istället minskade intäkter till de sociala
insatser som vi stödjer.