Butiken

Butiken är inrymd i en gammal sko- och läderfabrik med många fönster som kallas för Vadsbron. Vi har många olika avdelningar med saker som är skänkta. Du kommer in på plan 2 och där finns bokavdelning, möbler, mattor, lampor och teknik. En trappa upp på plan 3 finns det husgeråd, porslin, leksaker, smycken, textiler, skor, barnkläder, väskor och vuxenkläder.

Caféet finns på plan 2 där du kan köpa kaffe, te eller dricka med hembakt bröd och du kan även göra beställningar på olika bakverk, fråga gärna i kassan.

Bud-skåpet står vid trappan upp till plan 3 och där ställer vi in saker som vi tror kan vara extra intressanta. Sakerna står i skåpet i 3-4 veckor och du kan lämna bud på en lapp, mer instruktioner finns vid skåpet.

Handikappanpassning – Om du är handikappad på något sätt så är huset anpassat med ramper och hiss. Vi har tyvärr inga särskilda handikapplatser för bilar ännu.

Källaren är namnet på vårt loppis som finns i markplan med ingång från parkeringen. Där har vi lite av varje och sådant som kan vara lite skadat men ändå vara intressant för en del av våra kunder.