HOS OSS KAN DU FYNDA – VARJE VECKA

Det är inte många människor som kommit till vår butik någon gång som gått därifrån tomhänta. I och med att det är stor omsättning på varor så finns det alltid något nytt att kolla in. Vi fyller på butiken med nya varor varje dag. Välkommen!

Du vet aldrig vad du kommer att hitta när du kommer till vår butik en försäljningsdag. Det finns sälla två exakt likadana saker till försäljning och det beror ju på vad som har skänkts till oss den senaste tiden. I vår butik säljs det mycket porslin och husgeråd, möbler och lampor. Den senaste tiden har det funnits mycket 50-tals möbler till försäljning så som teak sideboard, stringhyllor, karmstolar och lampor.

För att du lättare ska hitta i vår butik så hjälper vi dig på plats med vad som finns var. Du kommer hitta Klassiska kläder, Prydligt porslin, Trevlig textil, Berikande böcker, Mysiga möbler, Sköna skor, Finare fritid och Överraskande övrigt.

Varmt välkommen att sitta ner i vår cafédel också i samband med ditt besök. Här finns nybakat bröd och rykande varm kaffe och té för en väldigt billig peng.